Cursus aanbod Informatie

Sedert de herfst van 1980 was ik werkzaam in het cursorisch onderwijs voor volwassenen in de kunst-, muziek- en cultuurgeschiedenis. Wat in de praktijk van start ging als een eenmalige cursus antieke kunst- en cultuurgeschiedenis zou uitgroeien tot een nu al meer dan dertigjarige (tweede) loopbaan in het volwassenen onderwijs. Ik gaf met veel plezier les in mijn vak, nam mijn cursisten graag bij de hand om ze van zoveel artistieke schoonheid te laten genieten. En dat plezier was kennelijk wederzijds... er waren cursisten die al meer dan 25 jaar mijn cursussen bezoeken. De cursus Kunstfeuilleton is definitief afgesloten m.i.v. januari 2019.


In het voorjaar van 2020 werd HOVO Limburg onverwacht opgeheven. Bijgevolg zal ik geen cursussen meer aanbieden via HOVO Limburg. Mocht u geïnteresseerd zijn in enige cursus op het gebied van kunst- en/of cultuurgeschiedenis dan kan ik op maat cursussen - algemeen of thematisch - op aanvraag privé of voor groepen verzorgen.


Heeft u als onderwijsorganisatie interesse om een cursus kunst en cultuur aan te bieden voor volwassen, neem dan contact op via het contactformulier. In overleg kan er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn.